Collect

Club

Niet ingelogd
Uw winkelwagen is leeg

Contact

De Collect Club is door PostNL opgericht om postzegel liefhebbers te voorzien van informatie over de nieuwste postzegelverzamelproducten.

De Collect Club van PostNL heeft een groot assortiment aan postzegels en aanverwante producten. Bestellen is eenvoudig: u doet dat op de manier die u prettig vindt: via internet of telefonisch. Uw bestelling wordt altijd veilig thuisbezorgd. Wilt u liever de postzegels zien voordat u ze koopt, dan bent u van harte welkom in onze fysieke Collect Club Winkel, Vlietlaan 44c, 1404 CC Bussum (open op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur).

Als klant van de Collect Club krijgt u vier keer per jaar het kleurrijke postzegelmagazine Collect toegestuurd. In elk nummer vindt u alles over de nieuwste postzegels, fascinerende verhalen achter de postzegel en aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwe klanten krijgen de eerste vier nummers van Collect gratis. Hierna wordt het gratis abonnement verlengd wanneer u dat jaar voor meer dan € 25,00 aan producten bij de Collect Club heeft gekocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan dit formulier in of bel met onze Klantenservice. De Klantenservice van de Collect Club is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur, telefoon 088 86 89 900.